divendres, 27 de febrer del 2015

El Torrent de la Masica.

El torrent de la Masica el podem trobar dins el terme municipal de Vallfogona de Ripollès a la cara obaga de la serra de milany, per tant és un torrent en el qual les seves aigües discorren direcció nord. Tanmateix podem endevinar que les seves aigües són fredes i transparents.

Tot el recorregut del torrent està cobert de vegetació amb una gran varietat d'arbres i plantes que fan d'aquest indret un lloc molt bonic. El torrent va formant gorgues i salts d'aigua a causa del seu desnivell des que dóna les seves aigües a la Rivera de Vallfogona a uns 900 metres fins al seu naixement a uns 1200 metres, unes gorgues que darrerament són molt freqüentades per gran quantitat de gent que s'hi ha apropa a conèixer aquest indret.
En qualsevol època de l'any el torrent màgic com jo l'anomeno té un encant especial, només cal mirar les seves fotos que són realment postals de la natura.




















                                                                          

2 comentaris:

  1. Enhorabona Raymon. Tot i que la publicació d'un bloc requereix dedicació, els resultats són més agraïts. Sobretot si t'estimes el territori com ho fas tu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Ramon penso igual que tu, és més personal que res més i estimar la nostra terra.

      Elimina